Nieuw nieuwsbriefsysteem!

Beste lezer,

Wij zijn verheugd dat we onze nieuwe elektronische nieuwsbrief mogen aankondigen. Dit heeft wel tot gevolg dat wij je persoonlijke gegevens van de oude e-nieuwsbrief moesten overdragen naar de nieuwe lijst van ingeschrevenen.

Wij hebben getracht alle ons bekende e-mailadressen die gedurende de laatste jaren waren opgenomen te gebruiken voor dit eerste schrijven. Vanaf heden zul je steeds bij het verschijnen van een nieuw bericht op de Maha Karuna website een e-mail ontvangen.

Het systeem waarmee de website gemaakt is, laat dit toe, zodat we enerzijds de website iets meer aandacht kunnen laten genereren, en anderzijds de hoeveelheid werk voor de webmaster wat konden beperken doordat er nu geen separate nieuwsbrieven meer gemaakt hoeven te worden.

De frequentie van de e-mails zal variëren, maar vaker dan 1 keer per week zul je niet snel een e-mail van ons ontvangen. Bij iedere e-mail is een link om je uit te schrijven van nadere e-mails. Er is dus geen enkele verplichting en terug abonneren kan ook altijd.

Met dank bij voorbaat en veel leesplezier,

Webmasters Maha Karuna Ch’an

Jo Ampe
Ronald de Caluwé

8 gedachten over “Nieuw nieuwsbriefsysteem!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven