Verhalen uit Val Sinestra (1): Christo Motz

Zoals tijdens de laatste dagen van de wandelretraite in Val Sinestra bekend is gemaakt, is iedereen van harte welkom om zijn of haar ervaringen, tijdens deze voor Maha Karuna nieuwe vorm, te delen. Heel graag in de vorm van een verhaal en enkele foto’s.

We beginnen deze serie (van minimaal 3 verhalen, dat weten we nu al…) met het verhaal van Christo Motz. Christo heeft een eigen website, waar hij geregeld in schrijft, zo ook over deze retraite. Voor deze eerste keer nodigen we u dus uit via deze link zijn verhaal te lezen en de foto’s te bekijken.

Op de voorpagina van Christo’s website staat (voorlopig nog) een geluidsopname van het interview dat Christo had met Ton Lathouwers. Mocht deze er niet meer staan, dan kunt u wellicht via deze SoundCloud link nog de opname beluisteren.

Veel lees- en luisterplezier toegewenst!

 

Mocht u ook een verhaal en foto’s willen delen, handel dan als volgt:

  • schrijf een verhaal in een tekstverwerkingsprogramma (bijv. Word)
  • selecteer enkele foto’s (max. 6)
  • mail verhaal plus foto’s aan webmaster@mahakarunachan.nl
  • let op: de webmaster redigeert niet uw schrijven en bewerkt niet uw foto’s. Als uw stuk veel taal-/schrijffouten bevat en/of de foto’s té abominabel van kwaliteit zijn, voelen wij ons vrij uw bijdrage niet te plaatsen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven