2 reacties op WAT ALS? / Bieke Vandekerckhove

  1. Maria Hartog 4 januari 2019 op 12:20 #

    Ik heb “Wat als” in z’n geheel geprint, met kleurenfoto’s en al. Ik weet : het milieu, maar ik vind het heel vervelend om van de computer te lezen, nu kan ik het in m’n handen houden en steeds opnieuw lezen en ik heb het ook aan een goede vriendin van mij gegeven (zo’n print is wel duur, veel duurder dan het boek ooit geweest is, maar ik ben er heel blij mee. Bieke verdient het!
    Met dank voor de mogelijkheid om op deze manier toch beide boeken van Bieke te mogen en kunnen lezen.

  2. greta 16 juni 2020 op 08:53 #

    wat is de reden dat het boek niet opnieuw gedrukt wordt? Het lijkt me een heerlijk boek om cadeau te krijgen.

Geef een antwoord

Deze site is een coproductie van Jo Ampe en WebZenz.