WAT ALS? / Bieke Vandekerckhove

WAT ALS van Bieke Vandekerckhove is uitverkocht en wordt NIET opnieuw gedrukt.
Daarom hebben we het boekje volledig en gratis online gezet. U kunt het als PDF downloaden en eventueel zelf printen (bij voorkeur niet natuurlijk, met het oog op het milieu).

Veel leesgenoegen! En uiteraard wordt uw donatie gewaardeerd.

2 gedachten over “WAT ALS? / Bieke Vandekerckhove”

  1. Ik heb “Wat als” in z’n geheel geprint, met kleurenfoto’s en al. Ik weet : het milieu, maar ik vind het heel vervelend om van de computer te lezen, nu kan ik het in m’n handen houden en steeds opnieuw lezen en ik heb het ook aan een goede vriendin van mij gegeven (zo’n print is wel duur, veel duurder dan het boek ooit geweest is, maar ik ben er heel blij mee. Bieke verdient het!
    Met dank voor de mogelijkheid om op deze manier toch beide boeken van Bieke te mogen en kunnen lezen.

  2. wat is de reden dat het boek niet opnieuw gedrukt wordt? Het lijkt me een heerlijk boek om cadeau te krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven