Najaarsnieuws 2016

Welkom

Het is alweer een tijdje geleden dat we u een nieuwsbrief stuurden, maar nu hebben we dan ook een goed gevuld exemplaar voor u…
Wat dacht u bijvoorbeeld van boeken-nieuws op de website en een sesshin in Val Sinestra in 2017?

Veel leesplezier!


Boekennieuwigheidje op de site

Op de site is er een nieuwe mogelijkheid bij gekomen!!!
U kunt nu, bij het tabblad lezen en luisteren, lezen ter inspiratie, reageren op boeken, die zijn geplaatst als suggestie om te lezen ter ondersteuning, verdieping van uw beoefening.

Nu lijkt het ons leuk, als een soort van Mutual Inquiry, dat als u het boek gelezen hebt, u hierbij een reactie plaatst. U kunt bijvoorbeeld vertellen of het boek iets voor u heeft verduidelijkt of een andere kijk heeft gegeven op een bepaalde aangelegenheid. Uw reactie hoeft dus niet zozeer een recensie van het boek te zijn, als wel een beschrijving van wat het met u, als lezer, doet/deed.

Wij willen graag dat uw reactie over de inhoud van het boek gaat en dat deze respectvol is. Het kan zo zijn dat u een andere ervaring hebt of andere zienswijze en het niet eens bent met wat er geschreven is, in het boek of in een reactie van een andere lezer, maar door deze te lezen kan het er wel voor zorgen dat u voor uzelf dingen duidelijker krijgt, dat er iets opengaat, ondanks dat u het er niet mee eens bent. Oftewel: veroordeel niet de schrijver.

Heeft u nu een boek gelezen, welke niet op de site staat maar wat u wel een aanrader vindt, dan kunt u ons een mailtje sturen.

Op dit moment zijn er drie boeken geplaatst om het idee uit te proberen.
Meer boeken zijn in aantocht!


Sesshin in Val Sinestra

Hotel Val SinestraJa, u leest het goed. In 2017 is er weer een sesshin in Val Sinestra. We hebben ter gelegenheid hiervan een speciale pagina ingericht die u hier kunt vinden.

Het programma, de begeleiders (Olaf van Kooten, Louise Kleinherenbrink) en sprekers (voornoemde twee én Han de Wit [!!]), praktische zaken en een link naar de inschrijving, het is daar allemaal te vinden.


Website-hulp

Sinds kort wordt er zo af en toe een tekst op de website geredigeerd door Judith König. Daarbij is het boekennieuwigheidje dat we hierboven introduceren door Judith bedacht.

De komende tijd gaat Judith de Engelse teksten ook aanpassen en zo de hele site een tekstuele opfrisser geven. Ondanks dat iedereen bij Maha Karuna het werk op vrijwillige basis doet, mag er af en toe ook wel even iemand in het zonnetje gezet worden.

Dank voor je hulp, Judith!


Dank voor uw aandacht,
graag tot een volgend bericht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven