Nieuwsbrief februari 2017

Beste lezer,

Het is weer tijd voor een Maha Karuna Ch’an nieuwsbrief.
Deze keer met drie onderwerpen.

Veel leesplezier!


Sesshin Val Sinestra

Tot onze vreugde hebben velen zich al ingeschreven voor de Sesshin Val Sinestra 2017. Fijn om te merken dat er zoveel mensen enthousiast zijn.

Heeft u interesse? Wacht niet te lang met inschrijven. Er zijn nog enkele 1-persoons kamers beschikbaar. Heeft u vragen over de Sesshin? Neem dan contact op met Carlo Keiman via 06-27827275. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen: c.keiman@specialplaceevents.nl.

We hopen u te ontmoeten in Val Sinestra!

Namens Olaf van Kooten, Han de Wit en Louise Kleinherenbrink en Carlo Keiman,
hartelijke groet.


‘Boekenplank’ is ‘Lezen ter inspiratie’ geworden

Gezien we niet alleen boeken maar ook artikelen onder de aandacht willen brengen, hebben we de pagina ‘boekenplank’ een andere naam gegeven, namelijk: ‘lezen ter inspiratie’. Onder het tabblad ‘lezen en luisteren’ vindt u een link naar deze pagina.

We zouden het wel heel leuk vinden als u, als een soort van Mutual Inquiry, een reactie zou willen plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld vertellen of en waarom het leesvoer u wel/niet aanspreekt.

Nu kan het zo zijn dat u een andere ervaring of zienswijze hebt dan de auteur van het boek, artikel of van een reactie, dan lezen we dat graag, maar schiet dan in uw reactie niet op de boodschapper! Oftewel wij willen dat uw reactie respectvol is en over de inhoud gaat en niet over de auteur.

En dan: Heeft u een leestip, waarvan u denkt dat andere mensen dit ook zouden moeten lezen, dan kunt u dit aan ons doorgeven. Eventueel met de reden waarom, dan kunnen wij dit erbij plaatsen, zodat andere mensen nieuwsgierig worden.


Lokale zengroepen

Zoals velen van u weten, hebben we een pagina op onze website waar lokale zengroepen hun terugkerende activiteiten kunnen laten vermelden. (Voor de incidentele/losse activiteiten is onze Facebook pagina geschikt en bedoeld.)

Wij verzoeken iedere begeleider of organisator om de gegevens op deze pagina na te kijken en eventuele wijzigingen door te geven aan webredactie@mahakarunachan.nl. Zo kan de pagina actueel blijven en treffen bezoekers links die naar de juiste bestemming verwijzen.

Alvast dank voor uw medewerking!

0 gedachten over “Nieuwsbrief februari 2017”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven